"Wij garanderen,
wat anderen beloven!"
 

Thuis werken

Thuis werken wanneer het u uitkomt

Wilt u thuis werken, bijvoorbeeld omdat u ook een huishouden te doen heeft en u voor de kinderen zorgt? U kunt aan de slag wanneer u wilt en aan de andere kant het werk even neerleggen op het moment dat dit goed uitkomt. Het is de grote mate van flexibiliteit die veel mensen aan weet te spreken in het thuis werken. Probeer het ook eens uit, om er achter te komen of het wellicht wat voor u is.

Thuis geld verdienen

Het mooie van thuis werken is dat u eigenlijk geld kunt gaan verdienen met uw vrije tijd. Stel dat u alleen de ochtenden voor uw baas werkt en u vervolgens thuis zit, dan kunt u die tijd uitstekend gebruiken om thuis te gaan werken. U kunt dan thuis geld verdienen, aangezien het niet nodig is om er opnieuw op uit te trekken en naar een kantoor of andere werkplaats te reizen. In plaats daarvan is het voldoende om thuis te werken, bijvoorbeeld door spullen in te pakken of data in te voeren.

Vanuit huis werken

Wilt u ook vanuit huis werken, omdat u op die manier zelf kunt bepalen wanneer u aan de slag gaat en hoe lang u dat doet? Zorg ervoor dat u goed nadenkt over uw eigen verantwoordelijkheid, aangezien er niemand is die u direct in de gaten zal houden. U dient er bij het thuis werken zelf voor te zorgen dat u uw opdrachten op tijd af hebt en u de werkzaamheden op de juiste manier uitvoert. Bent u hier goed toe in staat? Dan is het thuis werken wat voor u en is het verstandig om eens goed te kijken naar de mogelijkheden.

Type thuiswerk

Wilt u thuis werken, maar bent u vooral benieuwd naar de verschillende werkzaamheden die er beschikbaar zijn? U heeft de mogelijkheid om producten in te gaan pakken, maar het is daarnaast ook goed mogelijk om data in te voeren of zelfs een administratie te doen. Dit zijn relatief eenvoudige werkzaamheden, waarmee u ervoor zorgt dat u wat extra geld kunt verdienen, of u uw vrije tijd op een nuttige manier in kunt delen. Het grote voordeel van thuiswerk is dat u een grote mate van vrijheid heeft, in combinatie met de kans om wat extra inkomen te vergaren.


Keurmerk Thuiswerk

Direct Thuiswerk is in het bezit van het Keurmerk Thuiswerk

Regionale Thuiswerk Banen

Naast de nationale thuiswerk vacatures zijn er nog vele regio-gebonden thuiswerk opdrachten beschikbaar. Het betreft een zeer grote verscheidenheid aan thuiswerk.

U kunt denken aan:
inpakwerkzaamheden, productie werk zoals het monteren van pennen, scanwerkzaamheden, administratief thuiswerk, etc.

Voor een overzicht van alle thuiswerk vacatures, kunt u zich gratis registreren.

thuiswerk  
Thuiswerk informatie

Via onderstaande links vindt u informatie over diverse thuiswerk gerelateerde onderwerpen:

Info over thuiswerk vacatures
Informatie over thuiswerk
Thuiswerk: inpakken
Thuiswerk: administratief
Thuis werken