"Wij garanderen,
wat anderen beloven!"
 

Thuiswerk

Thuiswerk voor wat extra inkomen

Kunt u wel wat extra inkomen gebruiken? Ga thuiswerk doen, waarmee u er op een eenvoudige manier voor zorgt dat u meer kunt gaan verdienen. Het mooie van de klussen die u krijgt is dat ze niet moeilijk zijn en daardoor gemakkelijk geld opleveren.

Werken vanuit huis

Wilt u werken vanuit huis, omdat u niet de tijd heeft om eerst naar kantoor te reizen? Of wilt u af en toe een uurtje aan de slag gaan, maar heeft u verder ook voor een gezin te zorgen en vraagt de rest van het huishouden om uw aandacht? Het is dan een uitstekend idee om gebruik te maken van de mogelijkheden voor het werken vanuit huis. Met behulp van het thuiswerk kunt u wat extra inkomen vergaren, terwijl u aan de andere kant geen fulltime (of parttime) baan buiten de deur hoeft te accepteren.

Thuis werk uitvoeren

U kunt thuis werk uitvoeren in een aantal verschillende disciplines, waardoor u wat dat betreft vrij bent in de manier waarop u daarmee aan de slag wenst te gaan. Het mooie hiervan is dat u zelf een keuze kunt maken uit de verschillende mogelijkheden, om daar vervolgens vanuit uw vertrouwde thuisomgeving mee aan de slag te gaan. Het thuiswerk weet steeds meer mensen aan te spreken, dus waarom zou u er ook niet eens naar kijken? Blader door de mogelijkheden, wellicht zit er ook voor u iets bij en kunt u binnenkort weer aan de slag!

Producten testen

Het thuiswerk kan bestaan uit een aantal verschillende werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het testen van producten, omdat de bedrijven graag willen weten wat u daarvan vindt. Werkt het product naar behoren en kunt u er op een gemakkelijke manier mee omgaan? Is het duidelijk op welke manier het product werkt, zonder dat u daar de gebruiksaanwijzing voor hoeft te lezen? Het is uw taak om de nieuwste producten uit te proberen. In een aantal gevallen zorgt het thuiswerk er zelfs voor dat u de producten na afloop mag houden om er zelf gebruik van te maken, of er iemand anders blij mee te maken.

Inpakken en handwerk

Het thuiswerk kan daarnaast bijvoorbeeld bestaan uit het inpakken van bepaalde spullen, die we tegenwoordig massaal kopen via de webshops. Denk bijvoorbeeld aan een set met pennen of wellicht zakjes met snoep die mensen bestellen. Daarnaast kun je denken aan het sorteren van bepaalde post, het vouwen van enveloppen of het naaien om kleding te repareren. Dit zijn stuk voor stuk onderdelen van het werk die u gewoon thuis uit kunt voeren. Wat dat betreft maakt het thuiswerk het heel gemakkelijk om hiermee aan de slag te gaan en zorgt u er eenvoudig voor dat u binnenkort weer wat om handen heeft.


Keurmerk Thuiswerk

Direct Thuiswerk is in het bezit van het Keurmerk Thuiswerk

Regionale Thuiswerk Banen

Naast de nationale thuiswerk vacatures zijn er nog vele regio-gebonden thuiswerk opdrachten beschikbaar. Het betreft een zeer grote verscheidenheid aan thuiswerk.

U kunt denken aan:
inpakwerkzaamheden, productie werk zoals het monteren van pennen, scanwerkzaamheden, administratief thuiswerk, etc.

Voor een overzicht van alle thuiswerk vacatures, kunt u zich gratis registreren.

thuiswerk  
Thuiswerk informatie

Via onderstaande links vindt u informatie over diverse thuiswerk gerelateerde onderwerpen:

Info over thuiswerk vacatures
Informatie over thuiswerk
Thuiswerk: inpakken
Thuiswerk: administratief
Thuis werken